Trendyol Süper Lig’in 10. haftasında bu akşam Galatasaray, ezeli rakibi Beşiktaş’ı kendi sahasında ağırlıyor. Sezonun en önemli maçlarından biri olarak görülen bu derbi, iki takımın da galibiyet hedefiyle sahaya çıkmasıyla büyük bir çekişmeye sahne olacak. Sarı-kırmızılılar, sezon başında Süper Kupa’da Beşiktaş’a 5-0 kaybettikleri maçın rövanşını almak için bu kez galibiyet parolasıyla sahaya çıkıyor.

Galatasaray, bu sezon Süper Lig’de namağlup lider konumunda bulunuyor. Oynadığı 9 maçta 8 galibiyet ve 1 beraberlik alarak topladığı 25 puanla zirvede yer alan takım, taraftarının desteğiyle liderliğini sürdürmek istiyor. Beşiktaş ise bu sezon çıktığı 8 maçta 6 galibiyet ve 2 beraberlik ile 20 puan topladı ve bu kritik derbide hem yenilmezlik serisini korumak hem de zirveye yaklaşmak amacında.

Galatasaray-Beşiktaş İlk 11 Kadrosu Belli Oldu
Dev derbi öncesi iki takımın sahaya çıkacağı ilk 11 kadrosu belli oldu. Ev sahibi Galatasaray’da sakatlığı devam eden İsmail Jakobs bu maçta forma giyemeyecek. Konuk ekip Beşiktaş’ta ise Necip Uysal bu karşılaşmada sahada olamayacak. Ayrıca Mert Günok, Gabriel Paulista ve Milot Rashica’nın durumu maç saatinde netleşecek.

Galatasaray İlk 11: Muslera, Kaan Ayhan, Davinson Sanchez, Abdülkerim Bardakcı, Barış Alper Yılmaz, Lucas Torreira, Gabriel Sara, Sallai, Yunus Akgün, Victor Osimhen, Mauro Icardi

Beşiktaş İlk 11: Ersin, Svensson, Uduokhai, Emirhan, Masuaku, Ndour, Gedson, Muçi, Rafa Silva, Semih, Immobile

Red Bull Home Ground Türkiye Finali’ni FUT Esports kazandı Red Bull Home Ground Türkiye Finali’ni FUT Esports kazandı

Galatasaray-Beşiktaş Maçı Hangi Kanalda Yayınlanacak?
Trendyol Süper Lig’in 10. haftasında oynanacak olan bu kritik derbi, bu akşam saat 20:00’da Beinsport 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak. Futbolseverler, bu büyük karşılaşmayı izleyerek heyecana ortak olacak.