Ajda Pekkan, yaz turnesi kapsamında Çeşme Açıkhava Tiyatrosu’nda verdiği konserle hayranlarını büyüledi. KerkiSolfej Organizasyonu ve Kral Pop Radyo medya sponsorluğunda gerçekleşen bu unutulmaz gecede, Pekkan'ın sahne performansı ve özel kostümleri izleyicilerden tam not aldı.

Türk pop müziğinin Süperstarı Ajda Pekkan,  yaz turnesine tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz akşam KerkiSolfej Organizasyonu ve Kral Pop Radyo medya sponsorluğunda gerçekleşen konserde Çeşme Açıkhava Tiyatrosu’nda sahne alan Ajda Pekkan, tüm biletleri tüketen ve konser alanını tıklım tıklım dolduran sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.Sahnesine ve kıyafetlerine her zaman özen gösteren Süperstar, “Sahne illüzyon ister” dedi. Sahnede merhum Fikret Şenes’i anan Pekkan, “Bu akşam söyleyeceğim en güzel şarkılarımın efsane yaratıcısı Fikret Şenes’i rahmetle anıyorum” dedi. Burcu Sedef imzalı kırmızı bir kıyafet ile sevenlerinin karşısına çıkan başarılı sanatçı, muhteşem yorumuyla seslendirdiği şarkılara binlerce hayranı coşkuyla eşlik etti. Sahnede bir an olsun yerinde durmayan Süperstar, dansları ve harika performansıyla bir kez daha parmak ısırttı. İki saat süren konserini alkışlar eşliğinde noktalarken müzikseverlerin yoğun isteğini de kırmayarak bis yaptı.

Yönetmen İsmail Güneş: "Sanat, insanları birbirine dost etmeli, düşman değil" Yönetmen İsmail Güneş: "Sanat, insanları birbirine dost etmeli, düşman değil"

Türk pop müziğinin Süperstarı Ajda Pekkan, Çeşme Açıkhava Tiyatrosu’nda verdiği muhteşem konserle hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. KerkiSolfej Organizasyonu ve Kral Pop Radyo medya sponsorluğunda gerçekleşen bu konserde, Pekkan'ın sahne performansı ve özel kostümleri büyük beğeni topladı. İki saat süren konserinde izleyicilere müzik ziyafeti sunan Ajda Pekkan, bis yaparak hayranlarının yoğun isteğini kırmadı ve geceyi coşkuyla noktaladı. Bu unutulmaz gece, Çeşme'de müzikseverlerin hafızalarına kazındı.

Kaynak: igf