Sezona Beşiktaş Fibabanka galibiyetiyle başlayan TOFAŞ, FIBA Europe Cup’ta açılışı sahasında Keravnos ile yapacak. 9 Ekim Çarşamba günü TOFAŞ Spor Salonu’nda oynanacak normal sezon A Grubu 1. hafta mücadelesi saat 20.00’de başlayacak.

BURSA (İGFA) - Yeni sezonda Avrupa kupalarında ülkemizi FIBA Europe Cup’ta temsil edecek olan TOFAŞ Basketbol Takımı, normal sezon A Grubu ilk hafta karşılaşmasında Güney Kıbrıs Rum Kesimi temsilcisi Keravnos’u ağırlıyor. 2024-2025 Sezonunu Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde sahasında aldığı Beşiktaş Fibabanka galibiyetiyle açan Mavi Yeşilliler, Avrupa’da da sezona evinde kazanarak başlamayı hedefliyor. 9 Ekim Çarşamba günü saat 20.00’de Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşmanın bilet satışları biletix.com’dan (online satış) ve Biletix perakende satış noktalarından devam ederken; Tivibu Spor’dan canlı olarak yayınlanacak mücadeleyi Fransa’dan Nicolas Maestre, Karadağ’dan Radomir Vojinovic ve Romanya’dan Ciprian Stoica hakem üçlüsü yönetecek.

Remed Assistance özel etabında heyecanlı anlar Remed Assistance özel etabında heyecanlı anlar

TOFAŞ, Keravnos ile daha önce Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde karşı karşıya gelmiş; Bursa ekibi iki maçta rakibini 78-67 ve 74-84’lük skorlarla mağlup etmişti.

Kaynak: igf