Tarım Bakanlığı Açıkladı! Taklit ve Tağşiş Yapılan Gıdalar Listesi Yayınlandı Tarım Bakanlığı Açıkladı! Taklit ve Tağşiş Yapılan Gıdalar Listesi Yayınlandı

TOGG’un Yeni Sedan Modeli T10F, TEKNOFEST 2024’te İlk Kez Tanıtıldı!

Türkiye’nin yerli otomobili TOGG, yeni sedan modeli T10F ile bir kez daha gündeme damgasını vurdu. İlk kez TEKNOFEST 2024 Adana etkinliğinde sergilenen T10F, yoğun ilgi gördü ve ziyaretçilerden tam not aldı. TOGG T10F, birçok vatandaşın gurur dolu anlar yaşamasına neden olurken, bazıları gözyaşlarını tutamadı.

Sedan Kullanıcılarına Yönelik İkinci Akıllı Araç: T10F

TOGG T10F, markanın daha önce pazara sunduğu T10X modelinden sonra, özellikle sedan kullanıcılarının beklentilerine yanıt verecek şekilde geliştirildi. Aracın farklı teknik özellikleri ve donanım seçenekleri, sedan segmentindeki kullanıcılar için büyük bir yenilik sunuyor. T10F, RWD (standart menzil arkadan itiş), RWD (uzun menzil arkadan itiş) ve çift motorlu AWD (dört çeker) versiyonlarıyla kullanıcıların beğenisine sunulacak.

T10F'in Öne Çıkan Özellikleri

Aracın en dikkat çeken teknik özelliklerinden biri, çift motorlu AWD versiyonunun 0-100 km/s hızlanmasının sadece 4,6 saniye sürmesi. Ayrıca bu versiyon, 530 kilometreye kadar menzil sunarak, uzun yol performansıyla öne çıkıyor. T10F’in 2025 yılı içerisinde önce Türkiye’de, ardından Avrupa’da pazara sunulması bekleniyor.

Vatandaşlardan Yoğun İlgi

TEKNOFEST 2024 Adana’da sergilenen TOGG T10F modeli, ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. TOGG kullanıcısı Zeynel Abidin Topal, aracın tanıtımı sırasında gözyaşlarını tutamadığını belirterek, yerli otomobilin Türkiye için büyük bir gurur kaynağı olduğunu ifade etti.

TOGG T10F’in ilk tanıtımını gören vatandaşlar, yerli otomobilin gelecekteki başarılarına dair büyük bir heyecan içinde olduklarını dile getirdiler. Yerli üretim olması ve gelişmiş teknolojik özellikleriyle dikkat çeken bu modelin, yurt içinde olduğu kadar uluslararası pazarlarda da büyük ilgi görmesi bekleniyor.

Kaynak: İHA