Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Valilik himayelerinde Çorum Belediye Başkanlığının destekleri ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde yürütülen "Çocuk Evleri Sitesinde İlkokula Devam Eden Çocukların Akademik, Sosyal ve Duygusal Gelişimini Destekleme Projesi"nin TOKİ Şehit Şükrü Özyol İlkokulu'nda düzenlenen 1.Yıl Sonu Sergisi Açılış Törenine protokol üyeleri ile birlikte katıldı.

Cihannüma Derneği ve İnsani Değerler Platformu’ndan Sabah Namazında Bir Araya Gelme Çağrısı Cihannüma Derneği ve İnsani Değerler Platformu’ndan Sabah Namazında Bir Araya Gelme Çağrısı

Geleceğimizin teminatı çocukların kişisel gelişimlerine katkı sağlamak için yapılan bu uygulama projesini hayata geçirdiklerini belirten Vali Dağlı, onların hayata daha iyi adapte olmaları için hep birlikte gayret ettiklerini vurgulayarak serginin hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Programa ayrıca; Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Emniyet Müdürü Arif Pehlivan, Milli Eğitim Müdürü Abdullah Kodek, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve çok sayıda davetli katıldı.