Oğuzlar

Türkiye'nin Ceviz Cenneti Oğuzlar'da Hasat Başladı!

Türkiye’nin ceviz üretiminde önde gelen merkezlerinden Çorum’un Oğuzlar ilçesinde ceviz hasadı tüm hızıyla başladı. İnce kabuğu, kolay kırılması ve lezzetiyle ünlü Oğuzlar cevizi, henüz dalından indirilmeden alıcı buluyor. Dağlık yapıya sahip ilçede hasat süreci, yaklaşık 30 gün boyunca devam edecek.

Abone Ol

Kolay kırılan ince kabuğu, dil yakmayan lezzeti ve kalitesiyle ün yapan Oğuzlar cevizinin yeni mahsulünün kısa süre içinde tezgahlarda yerini alması bekleniyor.

Henüz dalından indirilmeden alıcı bulan, bölgede "kabuğuna sığmayan...

{ "vars": { "account": "UA-115444419-2" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }