24-30 Haziran tarihleri arasını kapsayan 1 haftalık süreçte yine uyuşturucu madde ve silah ele geçirildi. Olaylarla ilgili 8 kişi tutuklanarak cezaevine teslim edildi.
Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından il merkezinde ve Osmancık ilçesinde uyuşturucu madde ticaretinin önlenmesine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında, yakalanan şüpheli şahısların araçlarında, ikametlerinde ve üstlerinde yapılan adli aramalarda; 3350 gram skunk, 180 gram sentetik kannobinoid (Bonzai) hammaddesi, 170 kullanımlık sentetik kannobinoid (A4),  75 adet sentetik ecza maddesi, 70 gram metamfetamin maddesi, 1 adet ruhsatsız tabanca, 6 adet fişek ele geçirildi.

8 KİŞİ TUTUKLANDI

Çorum Osmancık'ta Hakim ve Savcıya Veda: Görev Sonu Teşekkür Yemeği! Çorum Osmancık'ta Hakim ve Savcıya Veda: Görev Sonu Teşekkür Yemeği!

Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “Suç unsurları ile birlikte yakalanarak adli mercilere sevk edilen 8 şüpheli şahıs “Uyuşturucu Madde Ticareti” suçundan tutuklanarak Çorum L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir. Ülkemizin geleceği, yarınlarımızın teminatı gençlerimizi zehirleme niyetindeki şahıslar ve örgütlerle mücadelemiz aralıksız olarak devam edecektir” denildi.

Editör: Ebru Çalık