Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, ilçe ziyaretleri kapsamında Uğurludağ’a gitti.

Vali Dağlı, ilçede ilk olarak Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığını ziyaret etti.

Uğurludağ Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Dağlı, Kaymakam Mehmet Buğra Katırcı’dan brifing aldı.

İlçenin sorun ve taleplerini değerlendiren Vali Dağlı, yapılan çalışmalardan dolayı da teşekkür etti.

Uğurludağ seçim bürosu açılışı: AK Parti sahada, Remzi Torun sahnede Uğurludağ seçim bürosu açılışı: AK Parti sahada, Remzi Torun sahnede

UĞURLUDAĞ BELEDİYESİ’NE ZİYARET

Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Uğurludağ Belediye Başkanı Remzi Torun’a iade-i ziyaret gerçekleştirerek, seçilmesinden dolayı hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Beraberinde Uğurludağ Kaymakamı Mehmet Buğra Katırcı ve kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ile birlikte Uğurludağ Belediye Başkanı Remzi Torun’u ziyaret eden Vali Dağlı, yapılan çalışmalar hakkında bilgi alarak 31 Mart yerel seçimlerinde tekrar belediye başkanı olarak seçilmesinden dolayı hayırlı olsun dileklerini paylaştı.

Kaymakam Katırcı ve Başkan Torun, ziyaretlerinden dolayı Vali Dağlı’ya teşekkür etti.

Ziyaretlere İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Naim Çetinkaya’nın yanı sıra kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri de katıldı.

Sorunlar masaya yatırıldı

Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Uğurludağ ilçe ziyareti kapsamında kurum ve kuruluşların yöneticileri ile birlikte değerlendirme ve istişare toplantısı yaptı.

Vali Dağlı, Uğurludağ Ortaokulu’nda kamu kurum ve kuruluşlarının ilçe müdürleri ile bir araya gelerek, başta emniyet ve asayiş olmak üzere ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Toplantıya; Uğurludağ Kaymakamı Mehmet Buğra Katırcı ve İlçe Belediye Başkanı Remzi Torun, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Naim Çetinkaya’nın yanı sıra kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri de katıldı.