Van’da Kayıp Üniversiteli Rojin Kabaiş 10 Gündür Aranıyor

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği birinci sınıf öğrencisi olan 21 yaşındaki Rojin Kabaiş, 10 gündür kayıp. Diyarbakır’dan Van’a üniversite kaydını yaptırmak için gelen genç kız, 27 Eylül 2024 tarihinde yurttan ayrıldıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamadı.

Son olarak Van Gölü sahiline gitmek üzere yurttan çıkan Kabaiş, yolda annesiyle görüntülü bir şekilde konuştu ve bir büfeden alışveriş yaptı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülere göre, sahile ulaşıp bir bankta oturup gölü izlediği görülen genç kız, daha sonra kamera açısından çıktı ve o andan itibaren kayboldu.

Arama Rojin Kabaiş

Ailesinin Umutlu Bekleyişi Sürüyor

10 gündür kayıp olan Rojin Kabaiş için ailesi büyük bir endişe içinde. Baba Nizamettin Kabaiş ve anne Aygül Kabaiş, kızlarının bulunması için yetkililerden yardım bekliyor. Van’da başlatılan arama çalışmaları ise aralıksız devam ediyor. Güvenlik güçleri, bölgedeki tüm kamera kayıtlarını incelemeye aldı ve arama çalışmalarına sahil şeridinde yoğunlaşarak devam ediyor.

Kayıp genç kızın bulunması için sosyal medyada da çağrılar yapılırken, ailesi kızlarıyla ilgili gelecek iyi bir haberi umutla bekliyor.

Yetkililerden Çağrı

Emniyet yetkilileri, Rojin Kabaiş’in kaybolmasıyla ilgili bilgisi olan ya da genç kızı gören kişilerin hemen yetkililere başvurmasını istiyor. Van halkı, Kabaiş’in bulunması için arama çalışmalarına destek verirken, olaya dair detaylar büyük bir titizlikle inceleniyor.

Pompalı tüfekle saldırıya uğrayan 29 yaşındaki genç hayatını kaybetti Pompalı tüfekle saldırıya uğrayan 29 yaşındaki genç hayatını kaybetti

Kayıp genç kızın bulunması için sürdürülen yoğun çalışmalar ve ailesinin umut dolu bekleyişi devam ediyor. Rojin Kabaiş’in kaybolmasıyla ilgili gelişmeler merakla bekleniyor.

Kaynak: İHA