Galatasaray, transfer sezonunun son günlerinde büyük bir sürprize imza attı. Dünyaca ünlü golcü Victor Osimhen’in transferi resmen açıklandı. Uçak kalkış yaptı ve Osimhen’in İstanbul’a varışı için geri sayım başladı. Bu heyecan verici transferin tüm detayları haberimizde.

Galatasaray'dan Victor Osimhen Bombası! Transfer Resmen Açıklandı

Transfer sezonunun sonlarına yaklaşırken, Galatasaray'dan büyük bir hamle geldi. Sarı-kırmızılılar, dünyaca ünlü golcü Victor Osimhen'i renklerine kattığını resmi olarak duyurdu. İşte transferle ilgili tüm detaylar...

Uçak Kalktı: Osimhen İstanbul'a Geliyor
Galatasaray, Victor Osimhen'in transferi için önemli adımlar atmış durumda. Transfer görüşmelerinin başladığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildiren Galatasaray, Nijeryalı futbolcuyu taşıyan uçağın kalkış yaptığını duyurdu. Uçağın 03.15'te İstanbul'a varacağı belirtildi.

Galatasaray'dan Sosyal Medyada Sürpriz Paylaşım
Galatasaray'ın resmi İngilizce sosyal medya hesabından Victor Osimhen için ilginç bir paylaşım yapıldı. "Nasılsınız Nijerya halkı? Biz gayet iyiyiz" şeklinde yapılan paylaşım, taraftarları heyecanlandırdı.

Resmi Açıklama: Görüşmelere Başlandı
Galatasaray'dan yapılan resmi açıklamada, "Profesyonel futbolcu Victor James Osimhen’in geçici transferi konusunda futbolcu ve kulübü SSC Napoli SPA ile resmi görüşmelere başlanmıştır" ifadelerine yer verildi. Bu açıklama, transferin kesinleşmek üzere olduğunu gösteriyor.

Victor Osimhen Kimdir?
Victor Osimhen, Nijeryalı golcü futbolcu, Napoli'de sergilediği başarılı performansla dikkat çekmişti. Hızlı, güçlü ve bitirici yetenekleriyle tanınan Osimhen, Galatasaray'ın hücum hattına büyük katkı sağlaması bekleniyor.

Bülent Uygun’dan asker selamlı ’Gaziler Günü’ mesajı Bülent Uygun’dan asker selamlı ’Gaziler Günü’ mesajı

Galatasaray taraftarları, Victor Osimhen'in transferiyle ilgili gelişmeleri heyecanla takip ediyor. Osimhen'in İstanbul'a varmasının ardından resmi imzanın atılması bekleniyor. T