Her hafta yeni bölümleriyle izleyicileri ekran başına kilitleyen "Yalı Çapkını" dizisinin bu hafta yayınlanıp yayınlanmayacağı büyük merak konusu.

Yalı Çapkını Bu Hafta Yayında mı?
Evet, Yalı Çapkını dizisi bugünkü (25 Ekim) yayın akışında yer alıyor. Dizinin yeni bölümü, her hafta olduğu gibi Cuma akşamı izleyiciyle buluşacak.

Yalı Çapkını Son Bölümde Neler Oldu?
Seyran ve Ferit’in beklenmedik karşılaşması, Diyar ve Sinan ile olan ilişkilerini karmaşık bir hale getirerek herkesi zor kararlar almaya itiyor. Diyar, Ferit’ten bir tercih yapmasını beklerken, Sinan da Seyran’dan evliliklerini ciddiyete taşımak için bir adım atmasını ister. Ferit, Diyar’la yeni bir sayfa açmak ya da Seyran’la geçmişine dönmek arasında sıkışırken, geçmişin karanlık sırlarıyla yüzleşen Abidin, intikam almak için kararlıdır. Korhan ailesi ise giderek güçlenen düşmanlarına karşı birlik olmak zorundadır.

Yalı Çapkını Dizisi Oyuncu Kadrosu
Başrollerde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor’un yer aldığı Yalı Çapkını dizisi, ayrıca Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Diren Polatoğulları, Emre Altuğ ve Pelin Akil gibi ünlü oyunculara da ev sahipliği yapıyor.

Gelin Evi'nde sürpriz ayrılık: Ezgi Sertel programdan neden ayrıldı? Gelin Evi'nde sürpriz ayrılık: Ezgi Sertel programdan neden ayrıldı?

Yalı Çapkını Konusu Nedir?
Dizi, Gaziantepli güçlü bir ailenin İstanbul’a gelin gönderilen kızı ve sorumsuz bir oğlunun evliliği etrafında gelişen olayları konu alıyor. Antep’ten tanımadığı biriyle evlenip İstanbul’a gelen genç kızın yaşadığı zorluklar ve ilişkilerdeki karmaşık durumlar izleyiciye sunuluyor.