Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Muhammed Fatih Müjdeci, Çorum İl Başkanı Nuri Kuşcu, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Akif Bilge, İl Sorumlusu Yaşar Özkan, ve Çankırı İl Başkanı Selman Müjdeci birlikte Cuma Pazarı civarında esnaf ziyaretinde bulundu.

Esnaf Ziyaretinin Detayları

Yeniden Refah Partisi heyeti, Cuma Pazarı çevresindeki esnafı ziyaret ederek, bölgenin ticari durumunu değerlendirdi ve esnafla sohbet etti. Ziyaret sırasında, esnafın sorunları dinlendi ve çözüm önerileri hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Parti Yöneticilerinden Açıklamalar

CHP Lideri Özgür Özel’den Susurluk’ta Çarpıcı Açıklamalar: “Bilal Erdoğan Sahadaysa Sorun Büyük” CHP Lideri Özgür Özel’den Susurluk’ta Çarpıcı Açıklamalar: “Bilal Erdoğan Sahadaysa Sorun Büyük”

Genel Başkan Yardımcısı Muhammed Fatih Müjdeci, esnafın yaşadığı zorluklara dikkat çekerek, partilerinin bu sorunlara yönelik çözüm önerileri geliştirdiğini ifade etti. Müjdeci, esnafın ekonomik ve sosyal durumuna ilişkin bilgi toplamanın, partinin politika geliştirmesine katkıda bulunacağını belirtti.

Yerel Yöneticilerden Destek Mesajları Çorum İl Başkanı Nuri Kuşcu ve Merkez İlçe Başkanı Mehmet Akif Bilge de ziyaretin önemine vurgu yaparak, yerel esnafla sürekli iletişimde olmanın ve onların taleplerini dinlemenin partinin öncelikleri arasında yer aldığını söyledi. İl Sorumlusu Yaşar Özkan, ziyaretin, partinin yerel sorunları daha iyi anlamasına ve çözüm üretmesine yardımcı olacağını belirtti.