Yılmaz Özdil’den Anayasa Referandumu İddiası: 2025 Kasım’da Sandık Geliyor

Gazeteci Yılmaz Özdil, Türkiye’de Anayasa değişikliği için referandum yapılacağını iddia etti ve tarihle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Özdil, referandumun 2025 yılının Kasım ayında yapılacağını ileri sürerek, Anayasa değişikliklerinin ülkenin yönetim sistemine nasıl etki edeceği konusunda da önemli değerlendirmeler yaptı.

"2025 Kasım’da Sandık Geliyor"

Özdil, Anayasa değişikliğine yönelik referandumun 2025 Kasım ayında yapılacağını belirterek, “Lütfen not alın, söylemedin demeyin. 2025 yılının Kasım ayında sandığı getirecekler. Özgür Özel, erken seçim diyor ama o tarihte referandum sandığını getirecekler” ifadelerini kullandı.

Medya ve Bilgilendirme Sorumluluğu

Yılmaz Özdil, referandum sürecinde halkın doğru bilgilendirilmesi gerektiğinin altını çizdi. Medyanın bu süreçte büyük bir sorumluluğa sahip olduğunu ifade eden Özdil, halkın referandumun kapsamı ve değişikliklerin etkileri konusunda yeterli bilgiye sahip olmasının önemine vurgu yaptı.

Şok İddia! İsmailağa Cemaati Müridi Müftü Kadınla Aracında Yakalandı Şok İddia! İsmailağa Cemaati Müridi Müftü Kadınla Aracında Yakalandı

KAYNAK