YÖKDİL/2 sınavına katılan adaylar için sonuç heyecanı dorukta. 11 Ağustos 2024'te uygulanan YÖKDİL/2 sınavının sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖSYM'nin sınav takvimine göre YÖKDİL/2 sonuçlarının açıklanacağı tarih ve diğer önemli bilgiler haberimizde.

YÖKDİL/2 Sonuçları Açıklandı mı? İşte ÖSYM'nin Takvimine Göre Sonuç Tarihi

2024 yılının ikinci YÖKDİL sınavı 11 Ağustos 2024 tarihinde gerçekleştirildi. Sınavın ardından, adaylar sınav sonuçlarının açıklanmasını sabırsızlıkla bekliyor. Peki, YÖKDİL/2 sonuçları ne zaman açıklanacak?

YÖKDİL/2 Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından açıklanan sınav takvimine göre, YÖKDİL/2 sınavının sonuçları 29 Ağustos 2024 tarihinde açıklanacak. Sonuçlar, ÖSYM'nin resmi web sitesi üzerinden duyurulacak ve adaylar burada sonuçlarını öğrenebilecekler.

Sonuçlar Erken Açıklanabilir mi?

Genellikle sınav sonuçları belirtilen tarihte açıklanır. Ancak, herhangi bir değişiklik olup olmadığına dair güncel bilgileri ÖSYM'nin resmi duyurularından takip etmek en doğrusu olacaktır.

Daha fazla bilgi ve sınav sonuçlarınız için ÖSYM'nin resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Prof. Dr. Işık Görker, Türkiye Çocuk ve Genç Psikiyatrisi Travma Komisyonu başkanı seçildi Prof. Dr. Işık Görker, Türkiye Çocuk ve Genç Psikiyatrisi Travma Komisyonu başkanı seçildi