AK Parti Türkiye Buluşmaları Kapsamında 13 Milletvekili Çorum’da! AK Parti Türkiye Buluşmaları Kapsamında 13 Milletvekili Çorum’da!

AK Parti Çorum Milletvekili Av. Yusuf Ahlatcı, ayakkabıcı esnafı ile buluştu.
Milletvekili Ahlatcı, geleneksel hale getirmiş olduğu “Esnaf Güveci” yemeğinde buluşarak esnafların talep ve önerilerini dinledi, sorunlarını cevaplandırdı.

Aile ortamı samimiyetinde gerçekleşen esnaf yemeği programında Milletvekili Ahlatcı, çalışan ve üreten esnafların her zaman destekçisi olmaya devam edeceğini söyledi.

Esnaf yemeğinde, Dikiciler ve Kunduracılar Odası Başkanı Cumhur Palabıyık ile Ayakkabıcılar Arastısı'nda bulunan esnaflar hazır bulundu. 
Her fırsat bulduğunda Çorum’a gelerek, esnaf ve vatandaşla birlikte olmaya çalıştığını belirten Milletvekili Ahlatcı, bir esnaf çocuğu olarak fırsat buldukça esnafla zaman geçirmekten mutlu olduğunu kaydetti. 
Esnaf adına kısa bir konuşma yapan Dikiciler ve Kunduracılar Odası Başkanı Cumhur Palabıyık, ziyaretinden dolayı Milletvekili Ahlatcı'ya teşekkürlerini iletti.
Milletvekili Ahlatcı, "Muhabbetimizin demini aldığı bu güzel buluşma için Dikiciler ve Kunduracılar Odası Başkanı Cumhur Palabıyık’a ve kıymetli hemşehrilerime teşekkür ediyorum” dedi. 
Esnaf yemeğinden sonra Milletvekili Yusuf Ahlatcı, AK Parti İl Başkanı Murat Günay ve İl Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Ayakkabıcılar Arastası’nda bulunan esnafları ziyaret etti. 
Esnafları işyerlerinde ziyaret eden Milletvekili Ahlatcı, hayırlı işler temennisinde bulunarak, Çorum’a önemli hizmetler kazandırmak için gece gündüz demeden çalıştığını ifade etti.