AK Parti Çorum Milletvekili Yusuf Ahlatcı, halkla buluşmalarına devam ediyor.
AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İçişleri Komisyonu Üyesi Yusuf Ahlatcı, Çorum’da sürpriz ziyaretleriyle halkla buluşmaya devam ediyor. Milletvekili Ahlatcı, ziyaret ettiği evlerde vatandaşlarla sıcak ve samimi sohbetler gerçekleştiriyor, taleplerini birebir dinliyor.

Edirne'de CHP İl Başkanı Taybıllı İpsala İlçe başkanlığını ziyaret etti Edirne'de CHP İl Başkanı Taybıllı İpsala İlçe başkanlığını ziyaret etti

Çat Kapı Ziyaret: Sıcak Çay ve Samimi Sohbet
Son olarak Cengiz Bey’in evine çat kapı bir ziyaret gerçekleştiren Yusuf Ahlatcı, ev sahipleri tarafından büyük bir sıcaklıkla karşılandı. Çay eşliğinde gerçekleşen sohbet sırasında Ahlatcı, bu tür ziyaretlerin halkla daha güçlü bir bağ kurmasına vesile olduğunu belirtti. Ahlatcı, "Bu buluşmalar, halkımızla aramızdaki bağı güçlendiriyor. Birlik ve beraberlik içinde daha nice güzel anılarda buluşmak dileğiyle. Ev sahiplerimize misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum," ifadelerini kullandı.

Halkın Taleplerini Dinliyor
Ahlatcı, gerçekleştirdiği ziyaretlerin sadece samimi sohbetler değil, aynı zamanda vatandaşların taleplerini ilk ağızdan dinleyebilmek adına önemli bir fırsat olduğuna dikkat çekti. “Bu buluşmalar, sorunları birinci elden dinleyerek çözüm üretmemiz için de çok kıymetli,” dedi.

Ev Sahiplerinden Teşekkür: "Kapımız Her Zaman Açık"
Ziyaret sonrası Cengiz Bey ve ailesi, Milletvekili Yusuf Ahlatcı’nın bu sürpriz ziyaretinden memnuniyet duyduklarını dile getirerek, “Sayın vekilimizin evimize gelmesi bizleri çok mutlu etti. Kendisine bu nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ediyoruz. Kendisini her zaman evimizde görmek isteriz,” açıklamasında bulundular.