Cumhuriyet Bayramı yaklaşırken, 28 ve 29 Ekim tarihlerinde noterlerin açık olup olmayacağı vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Resmi işlemlerini tamamlamak isteyenler için noterlerin çalışma durumu büyük önem taşıyor. Peki, bugün noterler açık mı? 28 Ekim’de noterler kaça kadar açık? İşte detaylar…

28 Ekim Noterler Açık Mı?

MasterChef'te kim elendi? 27 Ekim MasterChef'te Hakan mı elendi? MasterChef'te kim elendi? 27 Ekim MasterChef'te Hakan mı elendi?

28 Ekim, Cumhuriyet Bayramı arifesi olması dolayısıyla noterler genellikle yarım gün hizmet vermektedir. Noterler, sabah saatlerinde açılarak öğlene kadar, yani saat 12:30 veya 13:00’e kadar işlem kabul ediyor. Öğleden sonra noterler kapalı olacaktır. Vatandaşların, resmi işlemlerini tamamlamak için sabah saatlerini değerlendirmeleri önerilmektedir.

29 Ekim’de Noterler Açık Mı?

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın resmi tatil günü olması sebebiyle noterler tamamen kapalı olacaktır. Bu nedenle, resmi işlemlerini yapmak isteyen vatandaşların 28 Ekim sabah saatlerini dikkate alarak işlemlerini tamamlamaları gerekiyor.