AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İçişleri ile Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu (KEFEK) Üyesi Av. Yusuf Ahlatcı, AK Parti Çorum İl Kadın Kolları’nın haftalık olağan yönetim kurulu toplantısına katıldı.
İl Kadın Kolları Başkanı Semra Akyüz Özdağ ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Milletvekili Ahlatcı, teşkilatın Çorum genelinde yürüttüğü çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu.

“Kadınlarımız davamızın en büyük gurur kaynağı”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Siyasetin öznesi kadındır” anlayışına dikkat çeken Ahlatcı, kadın teşkilatlarının AK Parti’nin saha çalışmalarında önemli bir yere sahip olduğunu söyledi.
Toplantının ardından açıklamalarda bulunan Ahlatcı, kadın kollarının özverili çalışmalarından övgüyle söz ederek şu ifadeleri kullandı:

“Kadın Kollarımız, Çorum’da sarsılmaz bir kale gibi durmaktadır. Şehrimizin her bir köşesinde AK sevdayı samimiyetle ve fedakârlıkla büyüten kadınlarımız, davamızın en büyük gurur kaynağıdır. Başta İl Kadın Kolları Başkanımız Semra Akyüz Özdağ olmak üzere, bu kutlu yolda gece gündüz demeden emek veren tüm yönetim kurulu üyelerimize ve dava arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum.”

Saha çalışmalarına devam mesajı
Çorum genelinde teşkilat mensuplarının yoğun bir saha çalışması yürüttüğünü belirten Ahlatcı, kadın kolları üyelerinin vatandaşlarla kurduğu iletişim ve teşkilat çalışmalarındaki gayretinin önemli olduğunu ifade etti.
Milletvekili Ahlatcı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde çalışmalarını kararlılıkla sürdüreceklerini belirterek, “Durmak yok, yola devam” mesajı verdi.




