4 saat önce Eğitim

Karabük'te düzenlenen “Genç Sâda Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması” bölge finallerinde, 2023-2024 yılı Çorum il birincisi olan Şehit Erol Olçok Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Hafız Muhammed Emir Gökmen bölge birincisi oldu.

4 saat önce Ekonomi

2021 yılında ihracatta Cumhuriyet tarihinin rekorlarını kıran Çorum'da, Mart ayında yeni bir rekor daha kırıldı.

4 saat önce Yaşam

Çorum’da eski çarık ustası Elvan Bayatlı (70), hayatını kaybetti.

5 saat önce Asayiş

Çorum’da bir şahıs, kız arkadaşıyla tartışan gruba ateş açtı. Açılan ateş sonucu olayla ilgisi bulunmayan bir çocuk yaralandı.

5 saat önce Asayiş

Çorum'da motosiklet ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

5 saat önce Sungurlu

Sungurlu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından Çorum Yeşilay Danışmanlık Merkezi ziyaret edildi.

5 saat önce Ortaköy

Çorum’un Ortaköy ilçesi önceki dönem AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi Mustafa Çelik ve iş adamı Ali, Şahin, Kadir ile Nedim Çelik'in anneleri Saadet Çelik tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

5 saat önce Sungurlu

Çorum'un Sungurlu ilçesinin sevilen simalarından Sungurlu Televizyonu İmtiyaz Sahibi Orhan Özhazinedar gerçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

8 saat önce Çorum

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Çorum çevrelerinde bu akşamdan başlayarak yarın öğleden sonraya kadar gök gürültülü sağanak yağış tahmininde bulundu.

8 saat önce Ekonomi

Çorum'da 40 yıldan beri Gazi Caddesi üzerindeki binasında hizmet veren Vergi Dairesi, binanın deprem yönetmeliğine aykırı olması nedeniyle yeni yerine taşındı.