Ahlatcı, ziyaret sırasında Sağlık Bakanına Çorum’un 2025 yılı yatırım programları ile ilgili taleplerini aktardı. Sağlık alanında şehrin ihtiyaçlarının karşılanması, sağlık hizmetlerinden vatandaşların daha kaliteli şekilde yararlanması amacıyla çeşitli projelerin hayata geçirileceğini ifade eden Yusuf Ahlatcı, ilgi, alaka ve desteklerinden dolayı Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoglu’na teşekkür etti.

SPOR TALEPLERİ BAKANA AKTARILDI

Kırklareli Milletvekili Gündoğdu: Kazançlar düşüyor, esnaf alarm veriyor! Kırklareli Milletvekili Gündoğdu: Kazançlar düşüyor, esnaf alarm veriyor!

Ahlatcı, ayrıca, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ı Çorum Valisi Zülkif Dağlı, Milletvekili Oğuzhan Kaya, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın ve İl Başkanı Murat Günay ile birlikte ziyaret ederek spor alanında Çorum’a yapılacak yatırımlarla ilgili görüşme gerçekleştirdiler. Çorum’un tüm ilçeleriyle birlikte spor alanındaki taleplerini Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’a ilettiklerini ifade eden Ahlatcı, “Tüm heyetimiz ve Çorumlu hemşerilerimiz adına Kıymetli Bakanımıza ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Kaynak: Yayla Haber