AK Parti Çorum Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alagöz ve İl Başkanı Yakup Alar, Ahlatcı Çorum FK ile Keçiörengücü arasında oynanan maç öncesinde taraftarlara atkı hediye etti.

Maç öncesinde stadyum çevresinde taraftarlarla bir araya gelen Alagöz ve Alar, kırmızı-siyah renklerde hazırlanan atkıları dağıtarak takıma olan desteklerini gösterdi. Taraftarlarla sohbet eden ve fotoğraf çektirme taleplerini geri çevirmeyen AK Parti yöneticileri, Ahlatcı Çorum FK’ya şampiyonluk yolunda başarılar diledi.

ÇORUM FK'DA TUNCAY ŞANLI FIRTINASI! | Keçiörengücü zaferi sonrası tribünler Tuncay Şanlı’yı bağrına bastı ÇORUM FK'DA TUNCAY ŞANLI FIRTINASI! | Keçiörengücü zaferi sonrası tribünler Tuncay Şanlı’yı bağrına bastı

AK Parti Çorum teşkilatlarının her zaman takımın yanında olduğunu vurgulayan Mustafa Alagöz, “Bugün Keçiörengücü maçı öncesinde taraftarımıza kırmızı-siyah renklerde atkılar hediye ettik. Trendyol 1. Lig’de mücadele eden Ahlatcı Çorum FK’nın bu sezon Süper Lig’e yükseleceğine inanıyoruz. Takımımızı en kısa sürede Süper Lig’de görmek istiyoruz” dedi.