Orhan Gencebay’ın Oğlu Altan Gencebay Evlendi, Baba Gencebay Davet Edilmedi!

Ünlü sanatçı Orhan Gencebay’ın oğlu Altan Gencebay, uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Berna Arduç ile dünya evine girdi. Beykoz’da sade bir törenle gerçekleşen nikâh, sosyal medyada geniş yankı buldu. Ancak bu mutlu günde dikkat çeken bir detay vardı: Orhan Gencebay nikâha davet edilmemişti.

Sade Bir Törenle Evlendiler

Orhan Gencebay’ın Azize Gencebay ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Altan Gencebay, uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Berna Arduç ile nikah masasına oturdu. Beykoz’da düzenlenen sade törenle hayatlarını birleştiren çift, nikâh sonrası mutluluklarını sosyal medya üzerinden paylaştı. Altan Gencebay, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Sağlıkla, huzurla, mutlulukla, saygıyla ve sevgiyle nice güzel günler yaşamayı diliyorum sevgilim.”

Altan Gencebay Dugun1

Orhan Gencebay Davet Edilmedi

54 yaşındaki Altan Gencebay’ın ikinci evliliği olan bu nikâh törenine gözler ünlü sanatçı Orhan Gencebay’ı aradı, ancak Gencebay törene katılmadı. Sanatçının hayat arkadaşı Sevim Emre, yaptığı açıklamada, “Orhan Bey ile nikâhtan haberimiz yoktu. Sade bir törenle evlenmişler” diyerek şaşkınlıklarını dile getirdi.

Altan Gencebay, 2021 yılında oğlunun annesi Eda Edgü ile evliliğini sonlandırmış ve bu ikinci evliliğiyle yeniden mutluluğu yakalamış oldu. Ancak ünlü babası Orhan Gencebay’ın törene davet edilmemesi, magazin dünyasında büyük yankı uyandırdı.

Sosyal Medya Fenomeni Kübra Aykut'tan Kötü Haber! Ölümüyle İlgili Soruşturma Başlatıldı Sosyal Medya Fenomeni Kübra Aykut'tan Kötü Haber! Ölümüyle İlgili Soruşturma Başlatıldı

Nikâh töreninin ardından Altan Gencebay’ın sosyal medya paylaşımları büyük ilgi görürken, babası Orhan Gencebay’ın neden nikâha davet edilmediği konusu merak uyandırıyor.