Ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli, rol aldığı "Deha" dizisinin setinde aksiyon sahnesi çekilirken talihsiz bir kaza geçirdi. Ayak bileğini kıran 34 yaşındaki oyuncu, acilen hastaneye kaldırıldı ve ameliyata alındı. Operasyonu başarılı geçen İynemli'nin bir süre dinleneceği, bu nedenle dizinin çekimlerine ara verildiği öğrenildi.

Hastane Odasından İlk Kare Geldi

Ameliyat sonrası sağlık durumu merak edilen Aras Bulut İynemli, hastane odasından ilk fotoğrafını paylaştı. Yakın dostlarının yanında olduğu görülen ünlü oyuncu, paylaşımına "Allah beterinden korusun. Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim." notunu düştü.

Babasının Acısını Henüz Atlatamamıştı

Birkaç ay önce büyük bir kayıp yaşayan İynemli, babası Cengiz İynemli'yi kanser nedeniyle kaybetmişti. 76 yaşında hayata veda eden babasının acısını henüz atlatamayan oyuncu, şimdi de geçirdiği kazayla gündeme geldi.

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu’nun Bebeğinin İsmi Ne Oldu? İşte Cevabı Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu’nun Bebeğinin İsmi Ne Oldu? İşte Cevabı

Sağlık durumunun iyi olduğu belirtilen ünlü oyuncunun, doktorların tavsiyesiyle bir süre setlerden uzak kalacağı öğrenildi. Hayranları ise sosyal medyada geçmiş olsun mesajlarıyla ünlü oyuncuya destek vermeye devam ediyor.