ATV ekranlarında hafta içi her gün canlı olarak yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, 25 Ekim Cuma günü de izleyiciler tarafından merakla takip ediliyor. Seyirciler, Müge Anlı'nın sunduğu bu programı canlı olarak izlemek için ATV canlı yayın ve frekans bilgilerini araştırıyor. İşte Müge Anlı canlı izleme bilgileri, ATV frekans ayarları ve son bölümde yaşananlar…

Müge Anlı Canlı Yayın Nasıl İzlenir?
Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, hafta içi her gün saat 10:00'da ATV ekranlarında canlı yayınlanmaktadır. ATV canlı yayınını izlemek isteyenler için frekans bilgileri şu şekildedir:

Frekans: 12053 MHz
Symbol Rate: 27500
FEC: 5/6
Polarizasyon: Yatay (Horizontal)
25 Ekim Müge Anlı ile Tatlı Sert Son Bölümde Neler Oldu?
Son bölümde yaşanan önemli gelişmeler arasında şu detaylar yer aldı:

Ankara Saldırısına Tepki
Müge Anlı, Ankara'da meydana gelen terör saldırısında hayatını kaybedenlere başsağlığı diledi. "Terör yine canımızı çok yaktı. 5 şehidimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Başımız sağ olsun" ifadelerini kullandı.

On binlerce tıbbi ilaç ve uyuşturucu madde 'Gümrük'e takıldı! On binlerce tıbbi ilaç ve uyuşturucu madde 'Gümrük'e takıldı!

43 Gün Sonra Ailesine Kavuştu
İzmir Karşıyaka’da kaybolan 20 yaşındaki Betül Tuncer, Müge Anlı ekibi tarafından bulundu. Betül’ün, 16 yaşındaki sevgilisi ve annesi tarafından alıkonulduğu iddia ediliyordu. 43 gündür haber alınamayan genç kızın ailesi, Müge Anlı aracılığıyla kızlarına kavuştu.

Dolandırıcılık İddiası
23 yaşındaki Kardelen, evlilik hayali kurduğu sevgilisi tarafından 317 bin TL dolandırıldığını öne sürdü. İddiaların hedefindeki Kerem Tepe, yayına bağlanarak borcunu kabul ettiğini ve aylık 50 bin TL ödeyerek borcunu kapatacağını belirtti.

Ali Can Demirci'nin Kaybında Cinayet Şüphesi
Ali Can Demirci'nin kaybında cinayet şüphesi gündeme geldi. Demirci’nin ailesine "öldürüp, gömdük" dediklerine dair iddialar, canlı yayında tartışıldı.