Beşiktaş, Benfica'dan Joao Mario'yu renklerine bağlamak üzere anlaştı. Transfer işlemlerini tamamlamak için 3 Eylül’de İstanbul'a gelmesi beklenen Portekizli oyuncunun detayları ve önceki performansı hakkında tüm bilgiler haberimizde.

Beşiktaş, Joao Mario'yu Renklerine Bağlamaya Hazırlanıyor: Transfer Detayları

Balıkesir Ayvalık'ta plaj voleybolu başladı Balıkesir Ayvalık'ta plaj voleybolu başladı

Beşiktaş, yaz transfer döneminde büyük bir adım daha atmaya hazırlanıyor. Portekizli orta saha oyuncusu Joao Mario ile anlaşan siyah beyazlılar, 31 yaşındaki futbolcuyu renklerine katmak için son aşamalara geldi. beIN SPORTS muhabiri Tayfun Akkaya'nın aktardığı bilgilere göre, Joao Mario'nun transfer işlemleri için 3 Eylül Salı günü İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

Joao Mario'nun Kariyer Özeti

Yaşı: 31
Önceki Kulüp: Benfica
Oynadığı Maç Sayısı: Benfica'da 4 sezonda 149 maç
Attığı Gol Sayısı: 36 gol
Geçen Sezon Performansı: 51 maçta 9 gol, 4 asist

Joao Mario, Portekiz'in Sporting altyapısından yetişmiş olup, daha önce Inter, West Ham, ve Lokomotiv Moskova formalarını giymişti. Son olarak Benfica'da başarılı bir performans sergileyen oyuncu, Beşiktaş'ın yaz transfer döneminde gerçekleştirdiği 8. transfer olacak.

Beşiktaş'ın 8. Transferi

Beşiktaş, bu sezon büyük bir transfer atağı gerçekleştirdi ve Joao Mario'nun transferi ile kadrosunu güçlendirmiş olacak. Siyah beyazlılar, daha önce şu isimleri kadrolarına kattı:

Rafa Silva
Ciro Immobile
Gabriel Paulista
Cher Ndour
Emirhan Topçu
Can Keleş
Felix Uduokhai

Beşiktaş, Joao Mario ile birlikte güçlü bir orta saha oyuncusu daha kazandırarak, bu sezonki hedeflerine ulaşma yolunda önemli bir adım atmış olacak. Transferin detayları ve Joao Mario'nun İstanbul'a gelişi ile ilgili gelişmeleri takip etmeye devam edeceğiz.