ATV ekranlarında büyük bir merakla beklenen Bir Gece Masalı dizisi, ilk bölümüyle 3 Eylül 2024 Salı günü yayınlandı. Dizi, hem konusu hem de oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. İlk bölümü kaçıranlar veya tekrar izlemek isteyenler için işte Bir Gece Masalı 1. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz detaylar!

Bir Gece Masalı Dizisinin Konusu

Bir Gece Masalı, babası Denizli’de bir suikast sonucu şehit edilen Mahir’in, yirmi yıl sonra babasının katilinden intikam almak için geri dönmesini anlatıyor. Şehre geldiği ilk gün mistik bir şekilde tanıştığı Yörük kızı Şehrazad’a aşık olur. Ancak, Mahir’in intikam planları, Şehrazad ile arasındaki ilişkiyle karmaşık bir hal alır. Babasının katilini yakalama fırsatını bir düğün sırasında yakalayacağını düşünen Mahir, bu düğünün hayatını sonsuza dek değiştireceğini bilmeden bu özel geceye adım atar.

Dizinin Oyuncu Kadrosu

Burak Deniz (Mahir Yılmaz)
Su Burcu Yazgı Coşkun (Canfeza Kilimci)
Gürkan Uygun (Kürşat Kilimci)
Mesut Akusta (Raşit Kara)
Rüçhan Çalışkur (Afet Yılmaz)
Kenan Bal (Asaf Yılmaz)
Yıldız Kültür (Yıldız Kültür)
Özlem Türkad (Süreyya Yılmaz)
Eren Vurdem (Selim Allame)
İrem Altuğ (Sevde Yılmaz)
Kerem Aslanoğlu (Ferman Yılmaz)
Emel Çölgeçen (Gülizar Yılmaz)
Ecem Çalhan (Sıla Haroğlu)
Nazan Diper (Maviş Dadı)

Bir Gece Masalı 1. Bölüm İzle

Düzce'de feci kaza: 26 yaralı Düzce'de feci kaza: 26 yaralı

Bir Gece Masalı dizisinin 1. bölümünü ATV'de yayınlandığı gibi tek parça full olarak izlemek için aşağıdaki linke göz atabilirsiniz:

Bir Gece Masalı 1. Bölüm Tek Parça Full İzle

Bu ilk bölüm, dizinin gelecekteki bölümleri için merak uyandırıcı bir başlangıç yapıyor. Hem aksiyon hem de romantizm unsurlarıyla dolu bu yapım, TV izleyicilerinin ilgisini çekmeye devam edecek.