5 dakika da hazırlayabileceğiniz karışık kızartma konservesi tarifi ile yazın o eşsiz lezzetlerini kışa taşıyın. Pratik ve leziz bu tarifi kaçırmayın.

Kışın sofranızda yaz lezzeti olacak karışık kızartma konservesi tarifi ile kışlık hazırlıklara başlayın! Yaz sebzeleri ile hazırlanan detaylı tarifi...

Karışık Kızartma Konservesi Tarifi

Bayburt mutfağının efsane lezzetş: En kolay Süt Böreği nasıl yapılır? Bayburt mutfağının efsane lezzetş: En kolay Süt Böreği nasıl yapılır?

Malzemeler

5 kilo bahçe domates
1 kilo yumurta domates
1 kilo patlıcan
1 kilo kabak
1 kilo sivri biber
1 kilo kırmızı biber
Sıvı yağ
Tuz

Karışık Kızartma Konservesi Tarifi Nasıl Yapılır?

Kışın patates kızartmalarının üzerine kullanabileceğiniz bu konserveyi, 5 dakikada içinde sarımsak ekleyerek kaynatıp hazırlayabilirsiniz gerçekten pratik harika lezzet

Domateslerin kabuklarını soyarak doğrayalım ve kısık ateşte kaynamaya bırakalım. O olurken diğer malzemelerimizi hazırlayalım.
Tüm malzemeleri uzun ince olacak şekilde doğrayıp yıkayalım ve iyice süzdürelim.
Herbirini tek tek kızartalım. Kızartma işlemi bittiğinde zaten domatesler kaynamış olacaktır.
Kızartılan malzemeleri ve tuz ekleyerek bir taşım daha kaynatalım.
5 dakika kadar daha kaynatmak yeterli olacaktır.
Kavanozlayıp sıkıca kapatalım.

Afiyet olsun