Netflix, Çağatay Ulusoy’un yeni filmi 'Tam Bir Centilmen'in yayın tarihini duyurdu ve meraklı bekleyiş sona erdi. 26 Eylül’de platformda yayınlanacak olan film, etkileyici bir yaşam öyküsü ve derin duygusal bir yolculuk sunacak. Filmle ilgili detayları ve heyecan verici bilgileri haberimizde bulabilirsiniz!

Çağatay Ulusoy Başrolde: "Tam Bir Centilmen"in Yayın Tarihi Belli Oldu

Netflix, merakla beklenen yeni filmi "Tam Bir Centilmen"'in yayın tarihini açıkladı. Çağatay Ulusoy'un başrolünde yer aldığı film, 26 Eylül 2024'te Netflix'te izleyicilerle buluşacak.

Film Hakkında

"Tam Bir Centilmen" filminin yapımcılığını Onur Güvenatam üstlenirken, yönetmenliğini Onur Bilgetay yapıyor. Senaryosu ise Deniz Madanoğlu tarafından kaleme alındı. Madanoğlu, daha önce "Masumlar Apartmanı", "Hamiyet Müzikali", ve "Şubat" gibi projelerde de imzasını atmıştı.

Filmin Konusu

Bakan Tekin Elazığ'da konuştu Bakan Tekin Elazığ'da konuştu

Film, Saygın adlı karakterin göz kamaştırıcı yaşamının ardında yatan derin mutsuzluğu ve gerçek mutluluğu arayışını etkileyici bir şekilde aktarıyor. Varlıklı kadınların ilgisini çeken ve baştan çıkarıcı olarak tanımlanan Saygın’ın içsel yolculuğunu konu alan film, onun parıltılı dış dünyasının arkasındaki karmaşık ruh halini keşfe çıkıyor.

Oyuncu Kadrosu

Çağatay Ulusoy'a filmde Ebru Şahin, Haki Biçici, Nazlı Bulum, ve Şenay Gürler gibi isimler eşlik ediyor.