Çağla Şıkel'den Özel Hayatına Dair Samimi İtiraflar

Geçtiğimiz aralık ayında sürpriz ilişkisi sona eren ünlü manken Çağla Şıkel, Ahmet Mümtaz Taylan'ın sunduğu 'Empati' programına konuk oldu. Şıkel, programda özel hayatına dair samimi itiraflarda bulundu.

Yıldırım'da Balkan havası Yıldırım'da Balkan havası

"Kız Çocuk Sahibi Olmak İçin Yumurtalarımı Dondurdum"

Çağla Şıkel, 'Empati' programında ailevi nedenlerle yumurtalarını dondurduğunu açıkladı. Ünlü manken, "Ailemde erken menopoz durumu olduğu için böyle bir adım attım. 'Varken koyayım dursun' dedim ve yaptım. Şu an için o kadar ilgili değilim ama yeniden anne olmayı düşünüyorum. Annelik bana çok iyi gelen bir şey." ifadelerini kullandı.

"Kuzey Başkasına Aşık Olunca Çok Tuhaf Hissettim"

Çağla Şıkel, oğlu Kuzey'in bir yıldır kız arkadaşı olduğunu ve bu durumun kendisinde ilginç duygular yarattığını belirtti. Şıkel, "Kuzey başkasına aşık olunca çok tuhaf hissettim. Platoniğe düştüm çünkü o bana aşık zannediyordum" şeklinde konuştu. Bu açıklama, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı ve birçok kişi tarafından yorumlandı.

640Xauto 33 1717744655 288

Çağla Şıkel'in Samimi Açıklamaları Sosyal Medyada Gündem Oldu

Ünlü manken Çağla Şıkel'in 'Empati' programında yaptığı itiraflar, sosyal medya kullanıcıları tarafından büyük ilgi gördü. Şıkel'in yumurtalarını dondurma kararı ve oğlu Kuzey ile ilgili duygusal açıklamaları, takipçileri arasında geniş bir yankı uyandırdı.

Ahmet Mümtaz Taylan'ın 'Empati' Programında Duygusal Anlar

Ahmet Mümtaz Taylan'ın sunduğu 'Empati' programı, ünlü isimlerin özel hayatlarına dair samimi itiraflarına sahne olmaya devam ediyor. Çağla Şıkel'in programdaki açıklamaları, izleyicilerde derin bir etki bıraktı ve sosyal medyada geniş bir yankı uyandırdı.

Çağla Şıkel'in 'Empati' programında yaptığı açıklamalar, sosyal medya ve magazin dünyasında büyük yankı uyandırdı. Ünlü mankenin özel hayatına dair samimi itirafları, takipçileri tarafından büyük ilgi gördü ve çok sayıda yorum aldı. Şıkel'in yumurtalarını dondurma kararı ve oğlunun aşk hayatına dair hisleri, izleyicilerde derin bir etki bıraktı. Ahmet Mümtaz Taylan'ın programı, ünlü isimlerin duygusal itiraflarıyla dikkat çekmeye devam ediyor.