Çorum CHP heyeti, Türkiye Belediyeler Birliği Başkanlığı'na seçilen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret ederek tebriklerini iletti. CHP Çorum İl Başkanı Dinçer Solmaz, Kargı CHP İlçe Başkanı Kemal Dümenci ve Aşdağul Belediye Başkanı Şenol Öncül, Kargı İlçesi ve Aşdağul Beldesi'nin ihtiyaçlarını aktarıp destek talebinde bulundu. İmamoğlu, ihtiyaçların takipçisi olacaklarını söyledi.

İl Genel Meclisi’nden Bakanlığa Kritik Talep: Köylerde Temizlik İçin Çöp Kamyonları ve Konteynırlar Alınacak İl Genel Meclisi’nden Bakanlığa Kritik Talep: Köylerde Temizlik İçin Çöp Kamyonları ve Konteynırlar Alınacak

CHP Çorum İl Başkanı Av. Dinçer Solmaz, Kargı CHP İlçe Başkanı Kemal Dümenci ve Aşdağul Belediye Başkanı Şenol Öncül'ün, Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı Ekrem İmamoğlu'na gerçekleştirdiği ziyaret, karşılıklı tebrik ve destek talepleriyle tamamlandı. İmamoğlu, Çorum'un Kargı İlçesi ve Aşdağul Beldesi'nin ihtiyaçlarının takipçisi olacaklarını belirtti. Bu ziyaret, yerel yönetimlerin ihtiyaçlarını dile getirme ve destek alma açısından önemli bir adım oldu.

Kaynak: Yayla Haber