İnegazili Köyü, CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız’ın ziyaretiyle yol ve altyapı sorunlarına çözüm arıyor. Tahtasız, köy muhtarı Rıza Savcıoğlu ve köylülerle yaptığı görüşmede, köyün en önemli eksikliğinin yol ve altyapı olduğunu belirterek, ilgili kurumlara çağrıda bulundu.

CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız beraberinde partililerle birlikte Sungurlu’da bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu. Sungurlu Belediyesi, Ticaret Borsası, Ticaret ve Sanayi Odası ve Yörüklü Köyü’nü ziyaret eden Tahtasız, daha sonra İnegazili Köyü’ne gitti. Muhtar ve vatandaşlarla sohbet eden ve onların dilek ve isteklerini dinleyen Milletvekili Tahtasız, “İnegazili köyünü ziyaret ettik. Köy Muhtarı Rıza Savcıoğlu ve köylülerimizle bir araya gelerek sorun ve talepleri üzerine sohbet ettik. Köyden çıkan iş insanlarının sayesinde oldukça bakımlı bir köy durumunda olan İnegazili’nin en önemli eksiği yol ve altyapı” dedi.

Sungurlu AKP İl Genel Meclisi üyesi, belediye ve il özel idareye çağrıda bulunan Tahtasız, “

Araçların alt aksamını bozan, köstebek yuvasından farkı olmayan köy yollarını planlamanın ötesine taşıyın ve yolları yapın” ifadelerini kullandı.

CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız’ın İnegazili Köyü’ne yaptığı ziyaret, köyün yol ve altyapı sorunlarının gündeme taşınmasına önemli bir katkı sağladı. Tahtasız’ın köy muhtarı ve vatandaşlarla yaptığı görüşmeler, köyün eksikliklerinin giderilmesi için bir adım niteliğinde. Köy halkı, Tahtasız’ın bu konudaki hassasiyetini ve çözüm arayışını takdirle karşıladı.

Çorum’da Sel Felaketi: Arifegazili Köyü Tarım Alanları Büyük Zarara Uğradı Çorum’da Sel Felaketi: Arifegazili Köyü Tarım Alanları Büyük Zarara Uğradı