Kargı İlçe Vaizi Abdurrahman Çengel’e Veda Yemeği Düzenlendi Kargı İlçe Vaizi Abdurrahman Çengel’e Veda Yemeği Düzenlendi

CHP Milletvekili Tahtasız, Kargı’da sağanak yağış ve doludan etkilenen bölgeleri ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Kargı İlçe Başkanı Kemal Dümenci, Kargı İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Çiftlik ve İl Genel Meclisi Üyesi Ümit Er ile birlikte Kargı Belediye Başkanı Hamit Dereli ile görüşen Tahtasız, vatandaşların taleplerini dinleyerek destek sözü verdi.Milletvekili Tahtasız, sağanak yağış ve doludan zarar gören Kargı Belediyesi ve köylerine yaptığı ziyaretle geçmiş olsun dileklerini iletti. Kargı İlçe Başkanı Kemal Dümenci, İl Genel Meclis Üyeleri Ahmet Çiftlik ve Ümit Er ile birlikte Kargı Belediye Başkanı Hamit Dereli ile görüşen Tahtasız, vatandaşların taleplerini dinleyerek destek sözü verdi. Tahtasız, felaketzedelerin yanında olmanın ve onların ihtiyaçlarını karşılamanın önemini vurguladı.

Milletvekili Tahtasız, sağanak yağış ve doludan zarar gören Kargı Belediyesi ve köylerine geçmiş olsun dileklerini iletti.  CHP Milletvekili Tahtasız, Kargı İlçe Başkanı Kemal Dümenci, Kargı İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Çiftlik, İl Genel Meclisi Üyesi Ümit Er ile birlikte Kargı Belediye Başkanı Hamit Dereli ile görüşerek, aynı zamanda taleplerini de dinlediler.