Çılgın Sayısal Loto'nun 7 Eylül 2024 Cumartesi çekiliş sonuçları açıklandı! Haftanın kazandıran numaraları ve SüperStar çekilişinin sonuçları Milli Piyango Online üzerinden sorgulanabiliyor. Bilet sahipleri, sonuçları hızlıca kontrol ederek büyük ikramiye şansını öğrenebilir. İşte 7 Eylül Sayısal Loto sonuçları ve kazanan numaralar...

Sayısal Loto Sonuçları 7 Eylül 2024! Kazandıran Numaralar ve Çekiliş Sonuçları

Sayısal Loto'nun 7 Eylül 2024 tarihli çekilişi ile kazandıran numaralar belli oldu! Haftada 3 kez gerçekleşen Çılgın Sayısal Loto çekilişi, Milli Piyango Online üzerinden büyük ilgiyle takip ediliyor. Noter huzurunda ve canlı yayında gerçekleşen çekilişlerde SüperStar ve Joker gibi özellikler sayesinde ikramiye kazanma şansı artıyor. İşte 7 Eylül Sayısal Loto sonuçları hakkında merak edilen tüm detaylar...

Sayısal Loto Sonuçları Sorgulama

Milli Piyango Online üzerinden gerçekleştirilen 7 Eylül 2024 Cumartesi Sayısal Loto çekilişi saat 21.30'da gerçekleşti. Kazandıran numaraları öğrenmek ve biletinizi kontrol etmek için MPİ'nin resmi internet sitesi üzerinden sorgulama yapabilirsiniz. Çekiliş sonuçlarına göre, kazanan numaralar belirlendikten sonra ikramiyeler de kazanılan sayıya göre değişmektedir.

SüperStar Nedir?

SüperStar, Çılgın Sayısal Loto'ya eklenen bir özellik olup, tuttuğunuz numara sayısına göre ikramiyenizi arttıran ekstra bir şans oyunudur. SüperStar oynamak için öncelikle en az bir kolon Çılgın Sayısal Loto oynamanız gerekmektedir. Tek başına oynanamaz.

SüperStar'lı Çılgın Sayısal Loto: 10 TL'lik Çılgın Sayısal Loto kuponuna 5 TL'lik SüperStar ekleyerek kuponu 15 TL'ye tamamlayabilirsiniz.
Sadece SüperStar numarasını bilmeniz durumunda dahi ikramiye kazanabilirsiniz!

Çalık: "Amacımız komşularımız için daha iyi bir yaşamı tasarlamak" Çalık: "Amacımız komşularımız için daha iyi bir yaşamı tasarlamak"

SüperStar Nasıl Oynanır?

SüperStar, www.Millipiyangoonline.com ve Milli Piyango Şans Oyunları uygulamaları üzerinden oynanabilir. Ayrıca tüm bayilerden de SüperStar ile oynayabilirsiniz.

Sen Seç Modu: 6 adet Çılgın Sayısal Loto numarası seçtikten sonra 1 adet SüperStar numarası işaretleyin.
Sistem Oyunu Modu: En az 6 adet Çılgın Sayısal Loto numarası ve en fazla 30 adet SüperStar numarası seçerek sistem tarafından oluşturulan kombinasyonlarla şansınızı artırabilirsiniz.

Çılgın Sayısal Loto'da kazananlar büyük ödüllerle buluşuyor. Haftada 3 kez oynanan bu şans oyununda şansınızı deneyebilir ve SüperStar ile kazancınızı artırabilirsiniz. 7 Eylül 2024 çekilişi sonuçları için Milli Piyango Online üzerinden biletinizi kontrol edebilir, kazandıran numaraları öğrenebilirsiniz.