ÇÖLYAK Derneği Başkanı Fatma Müjgan Demir tarafından kabul edilen gurup Glutensiz Mutfağı inceledi ve çölyak hakkında bilgi aldı.

Çocuklar Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne akın etti Çocuklar Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne akın etti

KAPIMIZ ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE HER ZAMAN AÇIK

Konu hakkında açıklama yapan Başkan Fatma Müjgan Demir, ” Çocuk Gelişimi Bölümü’nden çok değeli misafirlerimizin ziyaretinden mutluluk duyduk. Kendileri ile çölyaklı çocuklarımızı konuştuk. Akranları ile nasıl iletişim kurmaları gerektiği ve çocuklarımızda çölyak farkındalığını nasıl artırabiliriz konularında fikir alışverişinde bulunduk. Beraber geliştirebileceğimiz projeler hakkında planlamalar yaptık. Çölyak hakkında bilgiler verdik. Glütensiz mutfağımızda yaptığımız ürünleri tanıttık. Çok faydalı bir ziyaret oldu. Bu güzel düşünceleri için Doç. Dr. Nisa Gökden Kaya ve kıymetli öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Üniversite öğrencilerimize kapımız her zaman açık. İlgi duyan tüm öğrencilerimizle çölyak farkındalığı oluşturmak üzere beraber çalışmalar yapabiliriz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Doç. Dr. Nisa Gökden Kaya ise Çorum Çölyak Derneği Başkanı Fatma Müjgan Demir’ e gösterdiği yakın ilgi için teşekkür etti.

Kaynak: Yayla Haber