Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Diyanet-Sen Genel Başkanı ve hemşerisi Ali Yıldız’ı makamında ziyaret etti. Sohbet sırasında Yıldız’dan çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Dağlı, güncel konuları değerlendirdi. Vali Dağlı ayrıca Tarım ve Orman Bakanlığı Su Yönetimi Genel Müdürü Afire Sever ve Karayolları Genel Müdürü Ahmet Gülşen’i de ziyaret ederek, su verimliliği çalışmaları ve karayolu projeleri hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Çorum Valisi Zülkif Dağlı, Satrançta Türkiye İkincisi Olan Öğrencileri Tebrik Etti! Çorum Valisi Zülkif Dağlı, Satrançta Türkiye İkincisi Olan Öğrencileri Tebrik Etti!

Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı’nın Ankara’daki temasları, Diyanet-Sen Genel Başkanı Ali Yıldız, Tarım ve Orman Bakanlığı Su Yönetimi Genel Müdürü Afire Sever ve Karayolları Genel Müdürü Ahmet Gülşen’e yaptığı nezaket ziyaretleriyle devam etti. Bu ziyaretlerde, Çorum’un su verimliliği çalışmaları ve karayolu projeleri hakkında detaylı görüşmeler yapıldı. Vali Dağlı, ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Çorum için yapılan ve yapılacak çalışmaların önemini vurguladı. Bu ziyaretler, Çorum’un altyapı ve kalkınma projelerine verilen önemin bir göstergesi olarak dikkat çekti.

Kaynak: Yayla Haber