Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Osmancık Haber Gazetesi'nin 29. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Vali Dağlı, gazetenin başarılı çalışmalarının devamını dileyerek, Osmancık Haber Gazetesi çalışanlarına tebriklerini iletti. Vali Dağlı, "Gazetenizin 29. yıl dönümünü kutlar, meslek hayatınızda üstün başarılar dilerim" dedi.

Osmancık 75. Yıl Cumhuriyet İlkokulu’na 8 Ulusal Kalite Etiketi ödülü Osmancık 75. Yıl Cumhuriyet İlkokulu’na 8 Ulusal Kalite Etiketi ödülü

Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Osmancık Haber Gazetesi'nin 29. kuruluş yıl dönümünü kutladı ve gazetenin başarılı çalışmalarının devamını diledi. Vali Dağlı, gönderdiği tebrik mesajında, Osmancık Haber Gazetesi çalışanlarına övgülerde bulunarak, gazetenin yerel medyaya katkılarından dolayı teşekkür etti. Osmancık Haber Gazetesi, 29 yıllık yayın hayatında yerel habercilikte önemli bir rol oynarken, Vali Dağlı'nın bu kutlama mesajı, gazetenin topluma olan katkısını ve başarılarını bir kez daha vurguladı. Gazete, yerel halkın doğru ve güncel haberlerle buluşmasını sağlama misyonunu sürdürüyor.