Çorum’da Ağustos'ta 827 konut ve 83 iş yeri satıldı
Çorum’da Ağustos'ta 827 konut ve 83 iş yeri satıldı
İçeriği Görüntüle

Hilal Apartmanı sakinleri, yaşanan gaz patlamasının ardından yıkılan evlerinin yeniden yapılmasına ilişkin süreçte sağlanan destek dolayısıyla Vali Ali Çalgan’a teşekkürlerini iletti. Ziyarete Ulukavak Mahallesi Muhtarı Hanifi Özdemir de katıldı.

Yeniden yapım süreci için teşekkür ettiler

Apartman sakinleri, evlerinin yeniden inşa edilecek olmasıyla ilgili yürütülen süreçte sağlanan desteklerden dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.

Vali Ali Çalgan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Hilal Apartmanı sakinlerine ve Muhtar Hanifi Özdemir’e nazik ziyaretleri ve iyi dilekleri için teşekkür etti.

Süreç yakından takip ediliyor

Gaz patlamasının ardından yıkılan Hilal Apartmanı’nın yeniden yapılmasına yönelik çalışmaların sürmesi, apartman sakinleri açısından önemli bir gelişme olarak değerlendiriliyor.

Ziyaret, karşılıklı iyi dilek ve temennilerin ardından sona erdi.

Muhabir: Ebru Çalık