Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Valilik himayelerinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilimizde ilk defa düzenlenen, sanattan spora, bilimden uluslararası projelere kadar 19 temada yapılmış olan bilimsel çalışmaların sergileneceği Tematik Bilim Şenliği Programının açılışına protokol üyeleri ile birlikte katıldı.

Kadeş Barış Meydanında gerçekleştirilen etkinlik, yoğun ilgi gördü.
Çocukları geleceğe hazırlamak adına bu tür bilimsel projeleri önemsediklerini belirten Vali Dağlı, yıl boyunca öğretmenlerin uhdesinde öğrencilerin yapmış olduğu projelerde sistematik bir çalışma ve büyük bir emek olduğunu ifade ederek, emeği geçen tüm öğretmenlere, öğrencilere ve velilere teşekkür etti. 

Açılış töreni sonrasında, projelerin sergilendiği stantları tek tek gezerek öğrencilerden projeleri hakkında bilgi alan Vali Dağlı, öğrencilerle gurur duyduklarını belirterek başarılı çalışmalarının devamını diledi.

Kök Hücre Araştırmalarıyla Büyük Başarı: Dr. Aydan Bulut Karslıoğlu Sabri Ülker Bilim Ödülü'nü Aldı Kök Hücre Araştırmalarıyla Büyük Başarı: Dr. Aydan Bulut Karslıoğlu Sabri Ülker Bilim Ödülü'nü Aldı

Programa; ayrıca Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, vali yardımcıları, İl Jandarma Komutanı Naim Çetinkaya, İl Emniyet Müdürü Arif Pehlivan, daire müdürleri, bazı siyasiler ile kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri katıldı.