Tatlı krizleriniz için hızlı ve pratik bir çözüm arıyorsanız, 3 Kaşık Tatlısı tam size göre! Şerbet kaynatma derdine son veren bu tarif, lezzetiyle de sizi büyüleyecek. İşte adım adım kolay tarifi...

Trileçe'ye rakip olacak bir tatlı düşünün ama şerbet kaynatmak yok! 3 Kaşık Tatlısı, hızlı tatlı ihtiyacınızı anında karşılayacak. Hazırlaması çocuk oyuncağı, lezzeti ise dillere destan!

Şerbetli tatlıların hazırlanışı hiç bu kadar kolay olmamıştı! 3 Kaşık Tatlısı, tatlı ihtiyacınızı hızlıca karşılayacak ve damak zevkinizi şımartacak. İşte adım adım pratik tarif...

3 Kaşık Tatlısı Tarifi

Malzemeler

3 adet yumurta
3 yemek kaşığı şeker
3 yemek kaşığı süt
3 yemek kaşığı sıvı yağ
3 yemek kaşığı irmik
3 yemek kaşığı un
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu

Şerbet için

2 su bardağı süt
1 su bardağı toz şeker

Üzeri için

Hindistan cevizi
Antep fıstığı (Tamamen tercihe bağlı)

Salça küflenmesine son veren tüyo! Kavanoza biraz ekleyin aylarca taptaze kalıyor Salça küflenmesine son veren tüyo! Kavanoza biraz ekleyin aylarca taptaze kalıyor

3 Kaşık Tatlısı Tarifi

3 yumurta ve 3 yemek kaşığışekeri mikser ile çırpılır.
Ardından süt, sıvı yağ eklenir karıştırılır.
İrmik, un ,vanilya, kabartma tozu ve un eklenir karıştırılır. Hafif yağladığımız büyük boy yuvarlak borcama kek hamurunu dökelim.
Isıtılmış 180 derece fırında üzeri kızarana kadar pişiriyoruz.
Fırından çıkınca ilk sıcağı çıkana kadar bekletelim.
Bu arada soğuk şerbetini hazırlayalım.
1 su bardağı şeker 2 su bardağı süt ayrı bir kapta şeker eriyene kadar karıştırılır.
İlk sıcağı çıkan keke kürdan veya çatak ile delikler açalım ve soğuk şerbeti üzerine dökelim.
5 dakika içinde bütün şerbeti içine çekecektir.
Daha sonrasında soğuması için dolaba kaldıralım. Tatlımızı hazır

Ve işte, şerbet kaynatmanın zahmetine girmeden hazırlayabileceğiniz muhteşem 3 Kaşık Tatlısı hazır! Bu basit ve pratik tarifle, hem zaman kazanacak hem de lezzetli bir tatlı deneyimi yaşayacaksınız. İster misafirlerinize ister kendinize bu hızlı ve lezzetli tatlıyı sunun, herkes bayılacak. Afiyet olsun!