Kulüp üyeleri Hatay/Samandağ’da depremden etkilenen ortaokul öğrenci ve öğretmenlerini dünyanın merkezi Çorum’da ağırladılar.

Ziraat Bankası ve Çorum Damızlık Sığır Yetiştiriciliği Birliği’nden Ortak Tarım Projeleri Ziraat Bankası ve Çorum Damızlık Sığır Yetiştiriciliği Birliği’nden Ortak Tarım Projeleri

2 günlük program kapsamında; misafirler ile birlikte müzik eşliğinde çeşitli aktiviteler yapılarak eğlenceli vakit geçirildi. Çorum Obasında kahvaltı yapıldıktan sonra Çorum Saat Kulesi, Çorum’un en dar arastası, Çoruminia ve Hattuşa Antik Kenti rehber eşliğinde gezildi. Hitit uygarlığının kurulduğu yaşam alanlarında misafirler zamanda yolculuk yaptı.

Kulüp üyeleri, etkinlikler kapsamında katkılarını esirgemeyen Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’a, konaklama konusunda desteklerini esirgemeyen Çorum Yatılı Bölge Okulu Müdürü Mustafa Ergüleç’e, destekleri için Çorum İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Osman Keser’e ve kendilerini bu etkinlikte yalnız bırakmayan, her türlü destekte her an yanlarında olan gönül dostlarına teşekkür ettiklerini belirttiler.

Kaynak: Yayla Haber