Düzce’de bir otomobil tamirhanesinde sobayı yakmak için benzin kullanan tamirci, alevlerin parlamasıyla büyük bir tehlike atlattı. O anlar güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.
Sobayı Alevlendirmek İsterken Alevler İçinde Kaldı
Olay, Düzce Eski Sanayi Sitesi’nde meydana geldi. Soğuk hava nedeniyle üşüyen E.T. isimli tamirci, işletmede bulunan sobayı yakmak istedi. Ancak çevrede yakacak bulamayınca elindeki benzin bidonuyla sobaya benzin döktü.
Benzinin parlamasıyla E.T. bir anda alevlerin içinde kaldı. Çevrede bulunan vatandaşlar hızla müdahale ederek tamirciyi yara almadan kurtardı.
O Anlar Kamerada!
Otomobil tamirhanesinde yaşanan bu tehlikeli anlar güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, E.T.’nin sobaya benzin dökmesiyle birlikte aniden alevlerin yükseldiği ve panikle geri kaçtığı anlar net bir şekilde görülüyor.
Yetkililer, sobaya benzin gibi yanıcı maddeler dökmenin son derece tehlikeli olduğunu belirterek vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.