Evinizde kolaylıkla hazırlayabileceğiniz ve ağzınızda bırakacağı lezzetiyle unutamayacağınız bir mozaik pasta tarifi sizi bekliyor! Bisküvi, çikolata ve antep fıstığı üçlüsünün muazzam buluşması.

Mozaik pastanın en lezzetli haliyle tanışın! Kolay hazırlığı, nefis sunumu ve çikolatalı zenginliğiyle bu tarif, tatlı krizlerinizin kurtarıcısı olacak.

Malzeme Listesi

100 gr tereyağı
1,5 çay bardağı süt
4 yemek kaşığı kakao
350 gr pötibör bisküvi
150 gr bitter çikolata
1 çay bardağı krema
göz kararı iri dövülmüş antep fıstığı

Hazırlanışı

Tereyağını eritin. Şeker, süt ve kakaoyu ekleyip karıştırın.

Pilavın lapa plmasını önleyen basit tüyo! Tencereye bir dilim eklemeniz yeterli Pilavın lapa plmasını önleyen basit tüyo! Tencereye bir dilim eklemeniz yeterli

Bisküvileri küçük parçalara ayırıp karışıma ilave edin ve iyice harmanlayın. Kelepçeli kek kalıbına karışımı aktarıp bastarın ve derin dondurucuda 3 saat bekletin.

Kremayı kaynatmadan ısıtın. Çikolatayı küçük parçalara ayırıp içine atın ve eriyinceye kadar karıştırın.

Pastayı kalıptan çıkarın. Çikolata sosunu üzerine dökün. Antepfıstığını kenarlarına ve üzerine serpiştirin. Soğuyunca servis yapın.