"Esra Erol'da" programının sevilen yüzü Avukat Hülya Kuran, son birkaç gündür ekranlarda görünmüyor. Sebep mi? Kuran, manevi bir yolculuk için Umre'ye gitti. Bu süre zarfında, yerini oğlu Ahmet Kuran alacak. İşte, Hülya Kuran'ın yokluğunun perde arkası ve programdaki geçici değişiklikler.

Esra Erol Avukat Hülya Kuran Neden Yayında Yok?
Esra Erol, izleyicilerin merakla beklediği soruya açıklık getirdi. Hülya Kuran, bir süreliğine programdan ayrıldı çünkü Umre ziyaretine gitti. Bu süre zarfında Avukat Hülya Kuran’ın yerine oğlu Ahmet Kuran, Esra Erol’a hukuki destek verecek. Umre ziyaretinin ardından ise Hülya Kuran, programa kaldığı yerden devam edecek.

İstanbul'un kadın ustaları istihdama katılıyor İstanbul'un kadın ustaları istihdama katılıyor

Hülya Kuran Kimdir?
Avukat Hülya Kuran, 1996 yılında Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. Aslen Çanakkaleli olan Kuran, uzun yıllardır Esra Erol’un programında hukuki danışmanlık yapıyor. Aynı zamanda kendisi gibi avukat olan Selami Kuran ile evli ve çiftin bir oğlu var.

Hülya Kuran Esra Erol'dan Ayrıldı mı?
Avukat Hülya Kuran’ın programdan kalıcı olarak ayrılmadığını özellikle belirtmek gerekiyor. Umre ziyaretinin ardından yeniden ekrana dönmesi bekleniyor. Bu süreçte izleyiciler, Ahmet Kuran'ı programda görecek.