Evde kolayca hazırlayabileceğiniz çıtır tavuk göğsü tarifi ile lezzetli bir öğün hazırlayın. Tavuk göğsü, yumurta ve ekmek kırıntılarıyla yapılan bu tarif, hem çocukların hem de yetişkinlerin favorisi olacak.
Çıtır tavuk göğsü tarifi ile restoran kalitesinde bir lezzeti evinize taşıyın. Baharatlarla lezzetlendirilmiş tavuk göğsü ve çıtır kaplamasıyla bu tarif, ailecek keyifle yiyeceğiniz bir yemek olacak.
Pratik ve lezzetli çıtır tavuk göğsü tarifi ile tavuk severlerin favorisi olacaksınız. Baharatlı tavuk göğsü ve çıtır kaplamasıyla hazırlanan bu tarif, kolay ve hızlı bir şekilde yapılabilir.
Çıtır Tavuk Göğsü Tarifi
Malzemeler:
2 adet tavuk göğsü (inceltilmiş dört parça)
1 tatlı kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber
2 su bardağı ekmek kırıntısı
2 adet yumurta
1 çay kaşığı kırmızı toz biber
4 su bardağı kızartma yağı
Yapılışı:
İnceltilimiş tavukları buzdolabı poşetine koyun ve bahartaları da poşetin içine koyun. Poşetin ağzını kapatıp çalkalayın ve iyice karıştırın. Kurutulmuş ekmek kırıntılarını bir kaseye koyun. Yumurtaları hafif çırpın. Tavukları önce yumurtaya daha sonra ekmek kırıntılarına bulayın. Kızgın yağda iki tarafını da iyice kızartın.