Hitit Üniversitesi Genç Tema Kulübü Alacahöyük, Boğazkale ve Yazılıkaya Ören yerlerine gezi düzenledi.

Hitit Üniversitesi Rektörlüğü ve Çorum Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen geziye Kulüp Akademik sorumlusu Öğr.Gör. Sefa Üzbey,  Sağlık Bilimleri Fakültesi öğrencisi Genç Tema Kulüp Başkanı Serap Kutucu ve kulüp yöneticileri ile 60 öğrenci katıldı.

UNESCO’nun 40. yılında Hitit Yolu yürüyüşü tamamlandı
UNESCO’nun 40. yılında Hitit Yolu yürüyüşü tamamlandı
İçeriği Görüntüle

Ayrıca Geziye katılan öğrencilere Hitit Üniversitesi Arkeoloji Bölümünden Doç.Dr. Kudret Sezgin ile Arkeoloji Bölümü öğrencisi Burcu Eker rehberlik yaptı.

Geziye katılan öğrencilere Boğazkale Belediye Başkanı Mesut Ocaklı ikramlarda bulundu. Öğrenciler, ören yerlerini tanımanın yanında, düzenlenen etkinlik ile eğlendiler ve sınav öncesi moral depoladılar.  Ayrıca Alacahöyük, Boğazkale ve Yazılıkaya’da Genç Tema Kulübü öğrencileri çevre temizliği de yaparak güzel bir gün geçirdiler.