NOW ekranlarında yayınlanan Gizli Bahçe dizisi, 25 Ekim Cuma akşamı seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Dizinin yeni bölümü için izleyiciler, “Gizli Bahçe bu akşam var mı?” ve “3. bölüm yayınlanacak mı?” sorularına yanıt arıyor. İşte Gizli Bahçe dizisinin bu akşamki yayın bilgileri…

Gizli Bahçe Bu Akşam Var mı?

Evet, Gizli Bahçe dizisi bu akşam saat 20:00'de NOW ekranlarında 3. bölümüyle izleyici karşısında olacak. Her hafta Salı günleri yayınlanan Gizli Bahçe, bu hafta da yeni bölümüyle ekranlarda olacak.

Gizli Bahçe Son Bölümde Neler Yaşandı?

Nazlı, velayet davası ve maddi sıkıntılarla başa çıkmaya çalışırken, Memo’nun babaannesi Cavidan’ın devreye girmesi işleri daha da zorlaştırdı. Demir, gizli kimliğiyle Nazlı ve Memo’ya yakın olurken, bir yandan da velayet davasını hızlandırma çabasında. Nazlı, Demir’in avukatıyla bir araya geldiğinde hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını fark eder.

25 Ekim NOW TV Yayın Akışı

Esma Sarıysoy kimdir? Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacısı Esma Hanım kaç yaşında, nereli? Esma Sarıysoy kimdir? Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacısı Esma Hanım kaç yaşında, nereli?

07:30 İlk Bakış
08:00 İlker Karagöz ile Çalar Saat
10:45 Çağla ile Yeni Bir Gün
12:30 Gizli Bahçe
13:30 En Hamarat Benim
16:30 Fatih Ürek ile Gelin Görümce
19:00 Selçuk Tepeli ile NOW Ana Haber
20:00 Gizli Bahçe
23:30 Orta Sayfa