Hanzade Alaca, dizide Alaca Konağı'nın genç hanımı olarak izleyici karşısına çıkıyor. Hakim Alaca ile evlenerek konağın hanımı olan Hanzade, güçlü, zeki ve planlarını ustalıkla yürüten bir karakterdir. Fakir bir aileden gelen Hanzade, tekrar sefalete dönmemek için her türlü planı yapmaya kararlıdır. Alaca ailesinin iç dinamiklerinde önemli bir rol oynayan Hanzade, Arhan ve Deniz'in ilişkisine karşı çıkmayan, ancak kendi çıkarları doğrultusunda hareket eden bir kadındır.

Ege Kökenli Kimdir? Hanzade'yi Canlandıran Oyuncunun Hayatı

Dizide Hanzade karakterine hayat veren Ege Kökenli, 20 Mart 1993 tarihinde Kırklareli'nde dünyaya geldi. İlk televizyon deneyimini 11 yaşında En İyi Arkadaşım dizisinde yaşadı. Lise eğitimini Saint-Joseph Fransız Lisesi'nde tamamladıktan sonra, Haliç Üniversitesi Konservatuvar Bölümü'nde eğitim aldı. Kariyerinde birçok dizi ve filmde rol alan Ege Kökenli, özellikle Güneşin Kızları dizisindeki Melisa rolüyle büyük bir çıkış yakaladı.

Ege Kökenli'nin Oynadığı Diziler

Ege Kökenli, kariyeri boyunca birçok başarılı dizi ve projede yer almıştır. İşte Kökenli'nin rol aldığı diziler:

Anadolu Kaplanı
En İyi Arkadaşım
Öğretmen Kemal
Yahşi Cazibe
Çalıkuşu
Çiçek
Güneşin Kızları
Asla Vazgeçmem
Kalp Atışı
Yasak Elma
Benim Tatlı Yalanım
Kefaret
Menajerimi Ara
Duy Beni
Doğu

Bursa basketbol camiasını yasa boğan ölüm! Genç hakem yaşamını yitirdi Bursa basketbol camiasını yasa boğan ölüm! Genç hakem yaşamını yitirdi

Ege Kökenli'nin Oynadığı Filmler

Dizi kariyerinin yanı sıra sinema projelerinde de boy gösteren Ege Kökenli, birçok filmde de rol almıştır. İşte Kökenli'nin yer aldığı filmler:

Karanlıktan Sonra
Taksim Hold’em
Aykut Enişte
Son Şaka
Obsesyon
Hava Muhalefeti
Çakallarla Dans 7
Paranoya

Güzel Aşklar Diyarı: Kapadokya'nın Büyülü Dünyasında Geçen Bir Hikaye

Güzel Aşklar Diyarı dizisi, Kapadokya'nın mistik atmosferinde geçen entrikalar ve aşk dolu bir hikayeyi anlatıyor. Alaca ailesinin gizemli dünyasında iki farklı kültürden gelen Arhan ve Deniz'in aşkı etrafında gelişen olaylar, izleyiciyi ekran başına kilitliyor.