Kargı Haberleri

kargı haberleri ve güncel kargı gelişmeleri, kargı ile ilgili tüm video, kargı fotoğrafları ve kargı haberleri Çorum Yayla Haber - Son Dakika Çorum Haberleri sitemizde


Kargı

AK Parti’den aday adaylığı başvurusu yapan Mustafa Akpınar, AK Parti İlçe Başkanlığı binasında aday adaylığını açıkladı.

Kargı

AK Parti geçmiş dönem Kargı İlçe Başkanı Mustafa Akpınar, belediye başkanlığına aday adaylığı başvurusu yaptı.

Kargı

Eğitimci Cahit Arpa, AK Parti'den Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusu yaptı.

Kargı

Kargı’nın coğrafi işaretli ürünleri arasında yer alan ve ilçe halkının en önemli geçim kaynağı olan Kargı Tulum Peynirinin tulumlara basılma...

Kargı

AK Parti Kargı Gençlik Kolları Başkanlığı görevini 6 yıldır sürdüren Yusuf Emre Üstünel yaş haddinden dolayı Gençlik Kolları Başkanlığı’nı bırakarak...

Kargı

Çorum'un Kargı İlçesi'nde Köylere Hizmet Götürme Birliği 2023 yılı Dönem Sonu Olağan Birlik Meclis toplantısı yapıldı.

Kargı

AK Parti’de aday adaylık başvurularının başlamasının ardından Kargı Belediye Başkanlığı için ilk başvuruyu Nevzat Dingil yaptı.

Kargı

Kargı’nın Akkise Köyü’nde bakımı yaptırılan ve malzemeleri yenilenen anasınıfına görkemli bir açılış yapıldı. 

Kargı

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 85. yılında tüm dünyada olduğu gibi Çorum’un Kargı ilçesinde de...

Kargı

Kargı’ya TKDK desteği ile yenilenebilir enerji tesisi kuran girişimci, yılda 1 milyon kWh üzerinde elektrik enerjisi üretimi yapıyor.

Güncel

Çorum’un Kargı İlçesinde iş makinası yüklü tırın devrilmesi sonucu hayatını kaybeden Yücel Sakallı, son yolculuğuna uğurlandı.

Yaşam

Çorum'un Kargı ilçesinde iş makinesi taşıyan tırın devrilmesi sonucu tır şoförü Rüstem Özdemir ve tırda bulunan Yücel Sakallı hayatını kaybetmişti.

Kargı

AK Parti Çorum Milletvekili Yusuf Ahlatcı, Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, Ak Parti Çorum İl Başkanı Murat Günay ve...

Kargı'da feci kaza sonucu hayatını kaybeden Özel İdare işçileri için helallik alma töreni düzenlendi.

Kargı

Kargı Atatürk ilk/Ortaokulu bünyesinde 5. Ve 6. Sınıf öğrencileri için İstanbul Sultanbeyli Bilim ve Sanat Merkezi astronomlarından Emre Arıtoprak ile...

Kargı

Kargı İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü gıda kontrol ekibi işletmelere denetim gerçekleştirdi. 

Kargı

Ahmet Yılmaz, 2024 Mart ayında yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde Bahçelievler Mahallesi Muhtarlığı’na aday olduğunu açıkladı.

Kargı

Çorum'un Kargı ilçesine bağlı Maksutlu köyünde yaklaşık 1 aydır kayıp olan boğa, ekipler tarafından bulunarak sahibine teslim edildi.

Kargı

Kargı’da Cumhuriyetimizin 100’üncü yılı düzenlenen programlarla kutlandı.  Ata’nın huzuruna çıkılarak, çelenk sunma töreni gerçekleştirildi. 

Kargı

Kargı Müftüsü Mahmut Uluşahan’ın Tosya ilçesine tayini çıkması nedeniyle boşalan Kargı Müftülüğü görevine Süleyman Erbek atandı.