Osmancık Haberleri

osmancık haberleri ve güncel osmancık gelişmeleri, osmancık ile ilgili tüm video, osmancık fotoğrafları ve osmancık haberleri Çorum Yayla Haber - Son Dakika Çorum Haberleri sitemizde


Osmancık

Çorum Belediyesi Osmancık ilçesindeki 75. Yıl Cumhuriyet İlkokulu, Osmancık Tevfik İleri İmam Hatip Ortaokulu ve Osmancık Tevfik İleri Kız Anadolu...

Osmancık

Çorum’un Osmancık İlçesi’nde düzenlenen voleybol turnuvasının şampiyonu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü voleybol takımı oldu. 

Osmancık

Osmancıklı öğrenciler Cumhuriyetimizin 100. Yılı münasebeti ile düzenlenen Anıtkabir ziyaretine katıldı. 

Osmancık

Osmancık Devlet Hastanesi’ne atanan Genel Cerrahi Uzmanı görevine başladı. 

Osmancık

Çorum'un Osmancık ilçesinde Cumhuriyetin 100.yılı etkinlikleri kapsamında "Yüzüncü yılda Yüz Eser" temalı resim sergisinin açılışı yapıldı.

Osmancık

Osmancık Eğitimciler Birliği Sendikası ilçe Başkanlığında değişim yaşandı. Osmancık Eğitim Bir Sen ve Memur Sen Temsilcisi Osmancık Meslek Lisesi Müdürü...

Osmancık

Osmancık Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Toplantısı, Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı başkanlığında Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Osmancık

Osmancık Ömer Derindere Fen Lisesi bu yıl da 30 Eylül - 8 Ekim tarihlerinde Samsun'da düzenlenen Tüyap Kitap Fuarına katıldı.

Osmancık

Osmancık Kaymakamı Ayhan Akpay, 19 Ekim Muhtarlar Günü vesilesiyle Muhtarlar Derneğini ziyaret etti. 

Osmancık

Türkiye genelinde kutlanan 19 Ekim Muhtarlar Günü vesilesiyle Osmancık’ta da çeşitli etkinlikler ve ziyaretler düzenlendi.

Osmancık

Osmancık İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Makineci, BİST Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti.

Osmancık

Osmancık Ziraat Odası Başkanı ve Çorum Ticaret Borsası Meclis Üyesi Ali Osman Şahiner, toprak analizi yaptırmak isteyen çiftçilere müjde verdi. 

Osmancık

Osmancık Hükümet Konağı Bahçesinde 19 Ekim Muhtarlar Günü vesilesiyle Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu.

Kargı

Kargı Örencik köyü Camii imam Hatibi İdris Göktürk, Osmancık İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Makineci’yi makamında ziyaret etti.

Osmancık

Çorum’un Osmancık ilçesinde akşam saatlerinde evden ayrılan alzheimer hastası yaşlı adam mezarlıkta ölü bulundu.

Osmancık

Çorum’un Osmancık ilçesinde çeltik hasadı (Osmancık Seri 97 Pirinç)tamamlanmasına rağmen fiyatların açıklanmamasına çiftçiler tepki gösterdi.

Osmancık

AK Parti Osmancık Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Batuhan Atagün ve Osmancık Üniak Teşkilatı Çorum’da düzenlenen programa katıldı.

Osmancık

Osmancık’ta 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100. Yılı kutlamaları kapsamında Tekvando Turnuvası düzenlendi. 

Osmancık

Çorum’un Osmancık ilçesinde ‘Meme Kanseri Kaderiniz Olmasın!’ konulu bir bilgilendirme semineri düzenlendi.

Osmancık

Osmancık 75. Yıl Cumhuriyet İlkokulu tarafından Cumhuriyetimizin 100. yılında en az 100 veliye afet kaza ve kazadan korunmak amacıyla konferans...