Yemek

Hindistan Cevizi Suyuyla Kek tarifi: Hem sağlıklı hem lezzetli

Hindistan Cevizi Suyunun sağlıkla lezzeti buluşturan kek tarifiyle tanışın! Sağlıkla tat arasında köprü kuruyoruz! Hindistan Cevizi Suyuyla kek yapmayı hiç denediniz mi? Bu benzersiz ve sağlıklı tarifi keşfedin ve farkı tatmaya başlayın!

Abone Ol

Hindistan Cevizi Suyundan kek tarifimizle hem sağlıklı hem de leziz bir deneyime hazır olun! En özel malzemelerle hazırlanan bu keki kaçırmayın!

Hindistan Cevizi Suyunun sağlıkla tat buluşmasını keşfedin! Doğal malzemelerle hazırlanan bu kek tarifimiz, size farklı bir deneyim sunacak.

HİNDİSTANCEVİZİ SUYUNDAN KEK TARİFİ

MALZEMELER

3 yumurta
1 su bardağından fazla bal
1 çay bardağı Hindistan cevizi suyu
1, 5 su bardağı kadar un
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya

YAPILIŞI

İlk olarak yumurtayı sarısı ve beyazı olarak ayırın. Beyaz kısmı çırparak kabartın.

Ardından azar azar bal ekleyin ve çırpın.

En son yumurta sarısı ekleyin ve karışana kadar çırpın.

Sonra diğer malzemeler olan Hindistan cevizi suyu, un, kabartma tozu ve vanilya ekleyin.

Daha sona karışımı kek kalıbının içerisine dökün.

185 derece fırında 25 dakika kadar pişirin.

Keki dilediğiniz gibi süsleyip, servis yapabilirsiniz.

Afiyet olsun...

{ "vars": { "account": "UA-115444419-2" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }